10.10

Het zevende specialisatiejaar Hotelonthaal stelt zijn minionderneming voor

Wij, 18 miniondernemers van het 7de jaar hotelonthaal, stellen jullie graag Karamzo voor.


“De naam Karamzo staat voor karamel en zout. Ons hoofdproduct is karamel in alle soorten variaties: gezouten karamel, snoepje, lolly’s… We verkopen niet zomaar zout maar scrubzout in diverse geuren en kleuren zowel voor mannen als vrouwen. Scrubzout verwijdert de dode huidcellen en je huid wordt zachter. In ons assortiment verkopen we lippenbalsem en handcrème van Think Pink, ideaal voor  in de wintermaanden.
De baseline voor onze producten is ‘Feel & Taste!’
Tot half november ondernemen we ook voor het goede doel en steunen we de borstkankercampagne van Think Pink. De lintjesbox van Think Pink kan je vinden aan de receptie van de school of aan de balie van het volwassenenonderwijs.  Je kan één euro doneren in ruil voor een lintje.
Ben je op zoek naar een geschenk voor de eindejaarsfeesten, of een verjaardag,  valentijn… ?  Wij kunnen voor jou een verwenmand met diverse producten samenstellen.
Bezoek onze minionderneming op onze sociale media: facebook , instagram en op onze website, karamzo.webnode.be.  Zo blijf je op de hoogte van onze acties en promoties.
We hopen je alvast te mogen verwelkomen op één van onze verkoopavonden.
Het Karamzoteam!”