Alle leerlingen van het eerste tot en met het zesde jaar dragen in de klas een schooluniform, dat aangekocht wordt op school.
De zevende jaren dragen tijdens de theorielessen opgelegde stadskledij.

Tijdens de praktijklessen dragen de leerlingen van de afdeling restaurant&keuken en hotel een keuken- en restaurantuniform. Het restaurantuniform verschilt volgens de leeftijd van de leerlingen. De leerlingen van het zevende specialisatiejaar banketaannemer-traiteur dragen een keukenuniform.

Leerlingen die les volgen in de derde graad toerisme, hospitality, het zevende specialisatiejaar hotelonthaal of hotelbeheer en –management, dragen tijdens de praktijklessen en de integrale opdrachten een praktijkuniform.

Voor alle praktische info hierover klikt u op de rubriek kledij die u terugvindt bij de verschillende afdelingen.

Het schooluniform en de keukenkledij worden aangekocht op school tijdens de eerst week van juli of in de maand augustus. Na inschrijving ontvangt u in de maand juni daarvoor een uitnodiging.

Het restaurantuniform en de praktijkkledij voor de derde graad toerisme, hospitality en het zevende jaar hotelonthaal en hotelbeheer en –management wordt gepast de eerste week van september.

Wie extra kledingstukken nodig heeft, kan het hele schooljaar door terecht in onze stock.