10.10

Het zevende specialisatiejaar Gastronomie stelt zijn minionderneming voor

Met alle bedrijfsmedewerkers, kondigen we u de geboorte aan van BOKKO: ‘DE’ Minionderneming van 7BT.

“Als trouwe lezer van het H&T magazine beseft u bij het lezen van deze rubriek dat we alweer een schooljaar verder zijn. Naar jaarlijkse gewoonte zijn de miniondernemingen in volle opstart en is de term brainstorming dagelijkse kost voor ons geworden. Fier, overtuigd, soms aarzelend, denkend, ….  is de naam van ons bedrijf vorige week gekozen en zijn we bijzonder verheugd deze aan u mede te delen.
Wij zullen gedurende dit schooljaar bokalen verkopen gevuld met uiteenlopende ingrediënten.  Zo voorzien we bokalen met verschillende kruidenmengelingen, nog zelf te frituren kroepoek, exclusieve zouten en bakpoeders. Tevens organiseren we 2 gastronomische events waar we onze kookkunsten graag met U delen. Wanneer mogelijk zouden we ook nog een jaarkalender uitbrengen met enkele toffe recepten.
De naam van onze minionderneming is uiteraard een verwijzing naar onze producten en opleiding.
BOK   à  bokalen
KO     à  koken
Momenteel zijn we volop bezig met het uitzoeken van de juiste leveranciers en houden we hierbij rekening met de aankoopprijzen, trends, doelgroep, marketing, … Onze website staat binnenkort online en onder de naam BOKKO kan je ons op Facebook al bezoeken en liken.
Het wordt alvast een boeiende ervaring!
‘BOKKO’ groeten en tot snel!”