THUIS OP SPERMALIE

Internaat is fun! Een weekverblijf op Spermalie is iets unieks! Hier mag je volledig jezelf zijn. Je studeert en ontspant in een toffe sfeer. Hier hangt een positieve groepsgeest en een sterk gevoel voor samenwerking en samenhorigheid. En het eten? Superlekker! Of wat had je verwacht van een school met zoveel topchefs in huis? Samen maken we er een leuk verblijf van, waar je later met veel plezier aan terugdenkt!

Je verblijft in een residentie per leeftijdsgroep. Jongens en meisjes apart. We houden er rekening mee dat je bij je klasgenoten logeert. Elke leeftijdscategorie wordt toevertrouwd aan de goede zorgen van een opvoeder. Hij of zij houdt ook toezicht tijdens de studie en volgt je studieresultaten op.

Je krijgt een tweewekelijkse internaatsagenda waarin je studiehouding, orde, sociale contacten, omgang en activiteiten met medeleerlingen worden geëvalueerd. Zo blijven je ouders in het weekend ook een beetje op de hoogte van je schoolleven.

De jongens logeren in Residentie De Polders of in Residentie De Veste. De meisjes logeren in Residentie De Raan, Residentie Spermalie of in Residentie Stuvenberghe.

Jari getuigt

“Mijn eerste dag op Spermalie is een om nooit te vergeten. Ik werd opgevangen door een web van leerkrachten, opvoeders en vrienden. Spermalie creëert een tweede thuis voor iedereen.”

Jari De Rycke
6 Hotel – 6 jaar technische opleiding