13.9

Opening nieuwe bistro

Dagelijks eten honderden leerlingen en medewerkers van Spermalie in de ‘Bistro’. We hebben op Spermalie kwaliteitsvolle opleidingen in Horeca, Toerisme, Onthaal en Recreatie en Taal en Communicatie. Er wordt daarnaast in een grootkeuken eten klaargemaakt voor de dagelijkse ‘gewone’ maaltijden en dit is reeds een traditie van bijna 70 jaar lang.


We namen het initiatief om bistrokeuken en -restaurant te vernieuwen en de aankleding van het restaurant ook moderner én warmer te maken, geheel volgens onze nieuwe visie!
We denken dat we er zeker in geslaagd zijn om de accenten aan te brengen die we wilden realiseren: warm, familiaal, kwaliteitsvol.

Tijdens ons feestjaar van 70 jaar Spermalie, namen we gisteren officieel onze Bistro in gebruik en we roepen tegelijk op om een nieuwe naam te zoeken voor de selfservice. Leerlingen, medewerkers en ouders kunnen voorstellen doen. Deze zullen aan iedereen worden voorgelegd en samen zullen we er eentje uitkiezen.

Mevrouw Betty Devos, voorzitter van de ouderraad knipte het lint door om officieel de bistro in gebruik te nemen. De leerlingen en medewerkers genoten van de eerste maaltijd in ons vernieuwd restaurant.