Slide Slide

Secundair onderwijs

Opleidingen

Je bent jong en je wilt wat. Chef-kok worden? Een eigen hotel uitbaten? Of mensen fantastische vakanties bezorgen? Spermalie is de secundaire school voor Hospitality-opleidingen in gastronomie, hotellerie, toerisme, reisindustrie, evenementen en arrangementen.

Horeca

Droom je van een eigen restaurant of een eigen zaak in de horecasector? Ben je een pietje-precies dat niets aan het toeval overlaat? Dan ben jij de gedroomde gastheer of -vrouw!

Toerisme

Vrije tijd is alles in onze drukke wereld. Een citytrip naar Londen, een avontuurlijke staptocht in Vietnam. Jij kan de vrijetijdsdromen van mensen waarmaken en van toerisme en recreatie jouw beroep maken!

Events

Ben je in de wieg gelegd om het mensen naar hun zin te maken? Kies dan voor de 2-jarige opleiding Hospitality (events).

Restaurant en keuken

Koken is kunst. Word jij de nieuwe Picasso in de keuken? Of ga je eerder als Michelangelo te werk? Creatief zijn is een must. Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak en leiden jouw kunstzinnigheid in goede banen.

Virtuele rondleiding​

Klik hier voor een virtuele rondleiding in de school.

Internaat

Omdat we leerlingen aantrekken uit heel Vlaanderen en zelfs Nederland heeft Spermalie een internaat om u tegen te zeggen.

Stage​

Wie Spermalie zegt, mag er direct ook stage bijdenken. Zo proef je het best van het echte beroepsleven.

Inschrijving

Klik hier voor info en inschrijvingen secundair onderwijs.

Kok worden, is sinds mijn vijfde leerjaar mijn droom! Na de opendeurdag was ik zeker van mijn keuze voor Spermalie. We krijgen een heel goede begeleiding van onze leerkrachten. Het aanbod van de praktijklessen is zeer uitgebreid. Ik ben ook blij met de leerrijke lessen Frans, Engels en Duits. Er is een toffe sfeer op school!

Cédric Borgonion

Blogberichten

Facebookberichten

[efb_feed fanpage_id="spermalie" type="page" skin_id="20294" words_limit="25" links_new_tab="1"]