De inschrijvingen voor een cursus voor volgend jaar, vanaf september 2021, starten op maandag 17 mei 2021 vanaf 9 uur online.

Klik hier voor de link naar de webshop van Brugge

Klik hier voor de link naar de webshop van Gent

Heb je interesse om in te schrijven voor de opleiding tot gids (basistraject dat start in september 2021) dan vind je de nodige info op deze pagina: https://www.spermalie.be/onderwijs/volwassenen-onderwijs/brugge/gids/basistraject-gids/

Vragen over ons cursusaanbod?
Mail naar cvobrugge@spermalie.be (voor het cursusaanbod in Brugge) of cvogent@spermalie.be (voor ons cursusaanbod in Gent).

Aanvullende info: de inschrijvingen voor SPECIALISATIECURSUSSEN GASTRONOMIE TE BRUGGE worden uitgesteld tot maandag 23 augustus 2021.
We zijn er ons van bewust dat dit zeer laat is, maar we willen onze planning grondig en correct organiseren.

Van een aantal groepen hebben wij reeds een mail ontvangen, met daarin het aantal cursisten die interesse hebben voor het volgen van een bepaalde specialisatie op een bepaald lesmoment.
Deze aanvragen hebben wij reeds bekeken en nemen wij zeker mee op het volgende overleg.

Heb je dit nog niet gedaan, en heb je, al dan niet samen met je ‘klasgenoten’, al een idee van de specialisatie én het lesmoment waarop je graag les zou volgen?
Stuur die dan gerust per mail door naar ons: cvobrugge@spermalie.be.
Op basis van de aanvragen plannen wij midden augustus terug een overleg, en kunnen we, hopelijk de gevraagde specialisaties inrichten.