Info en inschrijvingen

Klik hier om verder te gaan naar inschrijvingen

INFOMOMENTEN VOOR CURSUSJAAR 2019-2020:

* Wil je info over de opleiding ‘Kok & Kelner in 1 jaar’, ‘Keukenverantwoordelijke in 2 jaar’ of ‘Host/hostess op een toeristische bestemming’?
Kom langs op zaterdag 29 juni 2019 tussen 9 en 13.30 uur (Snaggaardstraat 15 te Brugge) of maak een afspraak via julie.houwen@spermalie.be.

Infodag te Gent
woensdag 28 augustus 2019, van 17 tot 20 uur, Kasteellaan 435 te Gent

Tijdens de maanden juli en augustus is het secretariaat open op:

  • maandag 1 juli en dinsdag 2 juli 2019, van 10.00 u. tot 16.00 u.;
  • elke werkdag van woensdag 21 augustus tot en met vrijdag 30 augustus 2019, van 10.00 u. tot 16.00 u. (wegens personeelsvergadering gesloten donderdagvoormiddag 29/8).
Cédric Borgonjon (leerling 4HO)

Kok worden, is sinds mijn vijfde leerjaar mijn droom! Na de opendeurdag was ik zeker van mijn keuze voor Spermalie. We krijgen een heel goede begeleiding van onze leerkrachten. Het aanbod van de praktijklessen is zeer uitgebreid. Ik ben ook blij met de leerrijke lessen Frans, Engels en Duits. Er is een toffe sfeer op school!”

Brecht Beeckman (leerling 1A)

Mijn eerste kennismaking met Spermalie was zeer indrukwekkend. Hoe ik de leerlingen zag lachen, iedereen trots dat ze allemaal naar Spermalie naar school mogen gaan . Het was dan ook aftellen naar de eerste schooldag. Wat was dat super! Allemaal nieuwe jongens en meisjes,ik kon er niemand , maar na de eerste dag al direct vrienden. Het is ook super dat iedereen goed met elkaar omgaat. Van alle leerjaren en leeftijden door elkaar. Ik voel me er echt thuis.

Mevr M. Maton, mama van Axel Roegiers, prom.jaar 2013.

“Onze zoon gaat naar z’n 3de jaar Finance en Verzekeringen. Hij werd geselecteerd voor een Honours Degree. In Spermalie heeft hij geleerd om hard te werken, zelfstandig te zijn maar ook in team te functioneren.  Waarden als beleefdheid, stiptheid, verdraagzaamheid en discipline werpen nog elke dag z’n vruchten af.”

Marie Goethals De Mude (7de specialisatiejaar gastronomie)

Als meisje van 13 jaar maakte ik kennis met het internaat. Ik ontdekte er een warme tweede thuis. Straks studeer ik af, maar ik weet nu al dat ik het internaat zal missen.

Sofia Vandaele (promotiejaar 1991, 6de Hotel)

Vanuit de keuken bij mijn ouders naar Hotelschool Spermalie, het was een erg voor de hand liggende keuze ; de opleiding bood me een excellente basis om mijn keuze naar de international hotellerie verder te zetten.  Na Brussel, London en New York, ben ik nu aan de slag als General Manager voor Hilton Paris Opera.