Doelstelling

Technische achtergrondkennis, met name de specifieke beroepsreglementering, maakt dat je op een professionele wijze van je passie je beroep kunt maken. Ook de aspecten ‘welzijn’ en ‘veiligheid op de werkvloer’ komen uitgebreid aan bod.

Inhoud

  • de regelgeving rond het opstarten van een horecazaak
  • de beroepsreglementering
  • veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken
  • controle op voeding en dranken
  • kostprijsberekening en prijszetting

Praktische info

Duur van de cursus

10 lessen tussen begin september en begin juni

Tijdstippen 2019-2020

keuze uit

maandag               18.30 u. – 22.10 u.

dinsdag                 18.30 u. – 22.10 u.

donderdag            18.30 u. – 22.10 u. (VOLZET inschrijven op wachtlijst is mogelijk)

Kostprijs

inschrijvingsgeld: € 60 + cursusgeld: € 15

Module

beheer en organisatie hotel (let wel: dit is geen bedrijfsbeheer)

Instapvoorwaarde

minimum 1 cursus van 160 lestijden gevolgd hebben