Doelstelling

Technische achtergrondkennis, met name de specifieke beroepsreglementering, maakt dat je op een professionele wijze van je passie je beroep kunt maken. Ook de aspecten ‘welzijn’ en ‘veiligheid op de werkvloer’ komen uitgebreid aan bod.

Inhoud

  • de regelgeving rond het opstarten van een horecazaak
  • de beroepsreglementering
  • veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken
  • controle op voeding en dranken
  • kostprijsberekening en prijszetting

Praktische info 2021-2022

Duur van de cursus

10 lessen tussen begin september en begin juni

Tijdstippen

keuze uit

  • maandag               18.30 u. – 22.10 u. (les om de 2 weken, van sept. t.e.m. jan.)
  • dinsdag                 18.30 u. – 22.10 u. (les om de 2 weken, van sept. t.e.m. jan.)
  • donderdag            18.30 u. – 22.10 u. (les om de 2 weken, van jan. tot juni)

Kostprijs

inschrijvingsgeld: € 60 + cursusgeld: € 20 voor 9 lessen theorie (incl. evaluatiemoment)

Module

beheer en organisatie hotel (let wel: dit is geen bedrijfsbeheer)

Instapvoorwaarde

minimum 1 cursus van 160 lestijden gevolgd hebben