Doelstelling

In de module recepties en ontvangsten komen diverse formules aan bod zoals buffet en walking dinner. Je gaat op verkenning in de wereld van de pasteien, mousses, salades en koude vis- en vleesbereidingen. Het oog wil ook wat: je past verschillende decoratie- en presentatietechnieken toe.

Inhoud

  • vis- en vleespasteien, mousses
  • chaud-froidsausen
  • koude en warme (lepel)hapjes, canapés, tapas…
  • brunch, kinderfeest, walking dinner…

Praktische info

Duur van de cursus

van begin september tot begin juni, les om de twee weken

Tijdstip 2020-2021

maandag          18.30 – 22.10 uur

dinsdag            18.30 – 22.10 uur

Kostprijs 2020-2021

inschrijvingsgeld: € 120 + cursusgeld: € 283
Je kan ervoor kiezen om het cursusgeld in 2 keer te betalen.

Richtlijnen i.v.m. kledij

verplicht: een koksvest met lange mouwen en een lange voorbindschort

Instapvoorwaarden

geslaagd zijn voor de modules ‘initiatie warme keuken’ + ‘koude keuken’ + ‘dagschotels met vlees en gevogelte’ + ‘dagschotels met vis’ + ‘nagerechten’

Klik hier om verder te gaan naar inschrijvingen