Doelstelling
In de module recepties en ontvangsten komen diverse formules aan bod zoals buffet en walking dinner. Je gaat op verkenning in de wereld van de pasteien, mousses, salades en koude vis- en vleesbereidingen. Het oog wil ook wat: je past verschillende decoratie- en presentatietechnieken toe.
Inhoud
- vis- en vleespasteien, mousses
- chaud-froidsausen
- koude en warme (lepel)hapjes, canapés, tapas…
- brunch, kinderfeest, walking dinner…
- …
Praktische info
Duur van de cursus
van begin september tot begin juni, les om de twee weken
Tijdstippen 2019-2020
maandag 18.30 u. – 22.10 u.
dinsdag 18.30 u. – 22.10 u.
donderdag 14.30 u. – 18.10 u. (let op: start midden januari 2020, wekelijks les)
Staat het lesmoment van jouw voorkeur niet in de keuzelijst van de specialisatiecursus, dan kan je een e-mail sturen naar cvobrugge@spermalie.be om na te vragen of dit – bij voldoende belangstelling – bijkomend kan ingericht worden.
Kostprijs 2019-2020
inschrijvingsgeld: € 120 + cursusgeld: € 256
Richtlijnen i.v.m. kledij
verplicht: een koksvest met lange mouwen en een lange voorbindschort
Instapvoorwaarden
geslaagd zijn voor de modules ‘initiatie warme keuken’ + ‘koude keuken’ + ‘dagschotels met vlees en gevogelte’ + ‘dagschotels met vis’ + ‘nagerechten’