Doelstelling

In deze cursus worden je basistechnieken verfijnd. We breiden het assortiment aan taarten en gebak uit.

Inhoud

Naast enkele klassiekers worden eigentijdse taartjes, gebak en desserts klaargemaakt met extra aandacht voor originele presentatie en smaakcombinaties. Verder leer je ook pralines, dessertkoekjes en enkele broodsoorten bereiden.

Gastronomisch voorproefje

Chocoladetaart met feuilletinebodem, Croquembouche, Valentijnsgebak, Javanais, frambozensucculent, croissants, macarons, …

Praktische info 2020-2021

Duur van de cursus

van begin september tot begin juni, les om de twee weken

Tijdstippen

keuze uit

maandag      14.30 u. – 18.10 u.

maandag      18.30 u. – 22.10 u.

dinsdag        14.30 u. – 18.10 u.

dinsdag        18.30 u. – 22.10 u.

woensdag     18.30 u. – 22.10 u.

donderdag    14.30 u. – 18.10 u.

donderdag    18.30 u. – 22.10 u.

Kostprijs

inschrijvingsgeld: € 120 + cursusgeld: € 253

Richtlijnen i.v.m. kledij

verplicht: een koksvest met lange mouwen en een lange voorbindschort

Module

hoteldesserten

Instapvoorwaarde

geslaagd zijn voor de module ‘nagerechten’

Klik hier om verder te gaan naar inschrijvingen