Doelstelling
In deze cursus worden je basistechnieken verfijnd. We breiden het assortiment aan taarten en gebak uit.
Inhoud
Naast enkele klassiekers worden eigentijdse taartjes, gebak en desserts klaargemaakt met extra aandacht voor originele presentatie en smaakcombinaties. Verder leer je ook pralines, dessertkoekjes en enkele broodsoorten bereiden.
Gastronomisch voorproefje
Chocoladetaart met feuilletinebodem, Croquembouche, Valentijnsgebak, Javanais, frambozensucculent, croissants, macarons, …
Praktische info 2020-2021
Inschrijven is niet meer mogelijk – ook niet op wachtlijst
Duur van de cursus
van begin september tot begin juni, les om de twee weken
Tijdstippen
- maandag 14.30 u. – 18.10 u.
- maandag 18.30 u. – 22.10 u.
- dinsdag 14.30 u. – 18.10 u.
- dinsdag 18.30 u. – 22.10 u.
- woensdag 18.30 u. – 22.10 u.
- donderdag 14.30 u. – 18.10 u.
- donderdag 18.30 u. – 22.10 u.
Kostprijs
inschrijvingsgeld: € 120 + cursusgeld: € 253
Je kan ervoor kiezen om het cursusgeld in 2 keer te betalen.
Richtlijnen i.v.m. kledij
verplicht: een koksvest met lange mouwen en een lange voorbindschort
Module
hoteldesserten
Instapvoorwaarde
geslaagd zijn voor de module ‘nagerechten’