Misschien voel je wel iets voor onze opleiding gids?
Onze cursus stadsgids Brugge is boeiend en interessant, vooral omdat Brugge en omgeving op cultuurhistorisch vlak een wereldtopper is.
De volledige opleiding bestaat uit een basistraject en een specialisatietraject met in totaal 520 lestijden.
De opleiding wordt over ruim 3,5 jaar gespreid, je komt 1 keer per week naar de les.

Gebruik het keuzemenu aan linkerzijde voor meer informatie over de trajecten.
Voorkennis is niet vereist voor het basistraject.
Wie het basistraject en de specialisatie afrondt, behaalt het officiële certificaat van gids en de gidsenkaart in samenwerking met Toerisme Vlaanderen.

Basistraject gids vanaf september 2021:

De plaatsen voor het volgen van het basistraject zijn beperkt tot 24. Daarom werken we met een aanmelding.
Wie zich aanmeldt, wordt uitgenodigd voor de infosessie. Wens je vervolgens definitief in te schrijven voor de opleiding, houden we rekening met het tijdstip van aanmelden – mocht het aantal kandidaten om in te schrijven groter zijn dan het aantal plaatsen.

Aanmelden voor het basistraject dat start in september 2021 kan vanaf maandag 26 april om 9 uur online. Je zal hier dan een link vinden.
Vervolgens ontvang je een bevestiging van aanmelding en uitnodiging voor de infosessie op dinsdag 11 mei om 18.30 uur (adres: Komvest 34, Brugge).  Ben je echter niet bij de eerste 24 personen die zich heeft aangemeld dan krijg je ook een uitnodiging voor de infosessie, maar zal erbij vermeld staan dat je aangemeld bent op de wachtlijst. Het bijwonen van de infosessie is verplicht, wil je nadien definitief inschrijven.