Volwassenenonderwijs

Volwassenenonderwijs

Infomomenten en inschrijvingen

Beste cursist/geïnteresseerde

Het doet ons veel plezier dat je ingeschreven bent in ons centrum voor volwassenenonderwijs of interesse toont om in te schrijven.

Net zoals in de andere onderwijsniveaus, kunnen we in het volwassenenonderwijs de lessen vanaf september 2020 heropstarten in code ‘geel’.
Dat betekent dat alle cursisten de lessen op de campus kunnen volgen. Het dragen van een mondmasker is verplicht in het schoolgebouw en tijdens de les.

Wij volgen voor de planning van ons schooljaar het veiligheidsdraaiboek van de overheid. We waken over een veilige lesomgeving, vertrekkend vanuit de richtlijnen rond Covid-19.

Klik hier voor een antwoord op de veelgestelde vragen i.v.m. Covid-19: https://www.spermalie.be/info-covid-19-volwassenenonderwijs/

We kijken er naar uit om je in ons centrum te verwelkomen.

Boost je zaak!
Digitaal zelf aan de slag als ondernemer?
Volg de opleiding ‘Digitaal in de markt’, ‘Toolbox voor je online shop’, ‘Creëer je eigen digitale etalage’.

Deze opleidingen komen uit voort een nieuwe samenwerking van Centra voor volwassenenonderwijs Miras, Creo, Kisp, SVG, ROC met Syntra Vlaanderen.

Voel je je aangesproken? Vul jouw contactgegevens en je keuzes in op deze link, dan word je binnenkort gecontacteerd met meer info over de mogelijkheden in jouw regio. Meer info op https://boostjezaak.be/

Cédric Borgonjon (leerling 4HO)

Kok worden, is sinds mijn vijfde leerjaar mijn droom! Na de opendeurdag was ik zeker van mijn keuze voor Spermalie. We krijgen een heel goede begeleiding van onze leerkrachten. Het aanbod van de praktijklessen is zeer uitgebreid. Ik ben ook blij met de leerrijke lessen Frans, Engels en Duits. Er is een toffe sfeer op school!”

Brecht Beeckman (leerling 1A)

Mijn eerste kennismaking met Spermalie was zeer indrukwekkend. Hoe ik de leerlingen zag lachen, iedereen trots dat ze allemaal naar Spermalie naar school mogen gaan . Het was dan ook aftellen naar de eerste schooldag. Wat was dat super! Allemaal nieuwe jongens en meisjes,ik kon er niemand , maar na de eerste dag al direct vrienden. Het is ook super dat iedereen goed met elkaar omgaat. Van alle leerjaren en leeftijden door elkaar. Ik voel me er echt thuis.

Mevr M. Maton, mama van Axel Roegiers, prom.jaar 2013.

“Onze zoon gaat naar z’n 3de jaar Finance en Verzekeringen. Hij werd geselecteerd voor een Honours Degree. In Spermalie heeft hij geleerd om hard te werken, zelfstandig te zijn maar ook in team te functioneren.  Waarden als beleefdheid, stiptheid, verdraagzaamheid en discipline werpen nog elke dag z’n vruchten af.”

Marie Goethals De Mude (7de specialisatiejaar gastronomie)

Als meisje van 13 jaar maakte ik kennis met het internaat. Ik ontdekte er een warme tweede thuis. Straks studeer ik af, maar ik weet nu al dat ik het internaat zal missen.

Sofia Vandaele (promotiejaar 1991, 6de Hotel)

Vanuit de keuken bij mijn ouders naar Hotelschool Spermalie, het was een erg voor de hand liggende keuze ; de opleiding bood me een excellente basis om mijn keuze naar de international hotellerie verder te zetten.  Na Brussel, London en New York, ben ik nu aan de slag als General Manager voor Hilton Paris Opera.