Zit er een topchef in jou? We zullen het snel ontdekken in het 7de jaar Hospitality Gastronomie! Zet die koksmuts maar recht en slijp die messen. De nieuwste kooktechnieken en de geheimen van de hedendaagse gastronomie komen op je af. Je tovert met wereldsmaken en absorbeert nieuwe tendensen. Je leert creatief koken met nieuwe ingrediënten, gerechten, dranken en bereidings- wijzen uit de Spaanse, Italiaanse, Scandinavische, oosterse,… gastronomie. Daarnaast leer je alles over kostprijsberekening, veiligheid, leverancierskeuze, hygiëne en efficiëntie. Cateringopdrachten tijdens binnen- en buitenlandse projecten bereiden je voor op het echte werk.

PIETER GETUIGT

“Op Spermalie leerde ik een mooi palet van kleuren, geuren en smaken uit elk werelddeel gebruiken. Zo komen mijn beste gerechten tot stand. Het blijft een boeiende job omdat je met dezelfde ingrediënten zoveel verschillende dingen kunt maken.”

Pieter Lefevre
7de Gastronomie,
Keukenchef Hertog Jan***

 

GASTRONOMIE IN ‘T KORT

  • Voorbereiding op het beroepsleven
  • Stages
  • Mini-onderneming
  • Buitenlandse studiereis

 

Lessentabel downloaden