07.11

Spermalie neemt deel aan ‘de Warmste Weken’

Tijdens de week van 6 november 2017 nemen de internaten van onze school deel aan ‘de Warmste Week’ van Music for Life.

Met onze ‘Warme Maand op Internaat’ steunen we  vzw De Kade, waarvan de naburige school voor buitengewoon onderwijs deel uitmaakt.
In de eerste week van november starten we met ‘De Warme Week’ waarbij activiteiten georganiseerd worden voor de internen tegen een kleine bijdrage. Er worden in die week ook drank en tussendoortjes verkocht op internaat. Afhankelijk van het internaat is dat warme chocomelk, cake, popcorn, pannenkoeken, zelfgemaakte sportdrank, …,
In de loop van de maand november maken een aantal internen samen met hun opvoeders chocoladekrispies die verkocht worden binnen en buiten de school.
Ook de ouderraad ondersteunt deze actie door samen met een aantal internen marsepein te maken en te verkopen. De grondstoffen voor de marsepein worden deels gesponsord door de ouderraad, waarvoor onze welgemeende dank.
De gebakjes die in de praktijk van het eerste leerjaar B worden gebakken, worden aangeboden om op internaat te verkopen,
We zamelen ook  ‘roste centjes’ in. Op verschillende plaatsen op de school en de internaten zullen verzamelunits staan om de ‘rostjes’ in te zamelen.
De  opvoeders internaat  mikken op een opbrengst van 1000 EURO en hopen op jullie warm hart om deze acties te steunen.

In naam van onze internen en de jongeren van De Kade willen wij alvast iedereen bedanken voor hun deelname en inzet.