17.5

Ondersteuning vanwege de ouderraad

Dit jaar organiseerde de ouderraad van de Hotel- en Toerismeschool Spermalie opnieuw een online verkoop. In de aanbieding stonden heerlijke vanille wafeltjes van Petit Baron (oud-leerling) en een koekjes assortiment van LU.


De financiële bijdrage die deze verkoop opleverde, zal gebruikt worden ter ondersteuning van diverse school acties die sterk bijdragen aan het opvoedingsproject en een beter school- en internaat leven van onze kinderen.

De financiële bijdrage die deze verkoop oplevert, zal gebruikt worden ter ondersteuning van diverse school acties die sterk bijdragen aan het opvoedingsproject en een beter school- en internaat leven van onze kinderen.
Denk maar aan:
* Het vrij podium – 5 mei 2022, waarbij de leerlingen van de 1ste en 2de graad laten hun verborgen talenten zien in de Brugse stadsschouwburg (5 mei 2022)
* Nationale internatenhappening – (27 april 2022)
* Herinrichting van ontspanningsruimte 3de graad
Schilderen van de lokalen, aanschaf decoratiematerialen & meubilair, …

De leden van de ouderraad keken met veel enthousiasme uit naar de bestellingen en bedanken alvast iedereen van harte voor de steun! Ook de school wil de ouderraad bedanken voor dit zeer mooie initiatief!