Wanneer zijn de infomomenten

Inschrijvingen instapcursussen gastronomie, patisserie of wijnkenner, Brugge en Gent, 2017-2018:
De inschrijvingen voor het huidige cursusjaar zijn afgesloten.

Inschrijvingen cursussen mode, Engels te Gent en gids te Brugge, 2017-2018:
U kan zich online aanmelden voor een cursus via een link onderaan deze pagina (wanneer de cursus volzet is, kunt u zich op dezelfde manier aanmelden op de wachtlijst).

Hoe verlopen de inschrijvingen via online aanmelding?

  • Klik op één van onderstaande keuzemogelijkheden. Voor het invullen van het onlineformulier houdt u best uw rijksregisternummer en GSM-nummer bij de hand.
  • We verwerken de aanmeldingen in volgorde van ontvangst. Dag en tijdstip zijn dus bepalend voor de rangorde. Indien een cursus volzet is, werken we met wachtlijsten.
  • Alleen aanmeldingen waarvoor het digitale formulier wordt gebruikt, worden behandeld.
  • Een aanmelding betekent niet automatisch dat u bent ingeschreven. Sommige cursussen zijn immers zeer snel volzet. Uw inschrijving is pas definitief, nadat dit door ons secretariaat is  bevestigd.
  • Voor gastronomie kan u zich enkel aanmelden voor de instapcursussen: ‘algemene wijnkennis’,  ‘gasten ontvangen, van aperitief tot toetje’, ‘initiatie warme en koude keuken’ en ‘nagerechten en drooggebak’ . Voor de vervolg- en/of specialisatiecursussen gastronomie kan u wel info opvragen, maar geen aanmeldingsformulier invullen. De reden hiervoor is dat er voorkennis vereist is. Een secretariaatsmedewerker zal u hierover  contacteren om de mogelijkheden te bespreken.
  • Wij raden u aan ook een tweede en eventueel een derde keuze op te geven. Zo maakt u meer kans om een cursus te kunnen volgen.
  • Wij proberen op onze website zo nauwkeurig mogelijk aan te duiden, welke cursussen volzet zijn. De aanmeldingen worden zo snel mogelijk verwerkt. Het kan bijgevolg wel voorkomen, dat een bepaalde cursus nog niet als volzet staat gemarkeerd op de website, maar dat de beschikbare plaatsen toch al zijn ingenomen.
  • Indien u liever langskomt, zodat u met onze medewerkers de mogelijkheden kunt bespreken, dan bent u welkom op het secretariaat tijdens onze openingsuren.

Klik hier om u vanaf 23/8/17 (11 u.) aan te melden voor een cursus GIDS te BRUGGE

Klik hier om u aan te melden voor een cursus MODE te Gent

Klik hier om u aan te melden voor een cursus ENGELS te Gent