Wanneer zijn de infomomenten

Voor het lopende cursusjaar zijn de inschrijvingen voor de instapcursussen gastronomie, patisserie en wijnkenner afgesloten sinds 1 oktober 2018.
Voor mode en Engels te Gent zijn de inschrijvingen afgesloten sinds 15 oktober 2018.

Voor de instapcursus Drankenkennis: van koffie tot cocktail in Brugge (start begin januari 2019) kan je je wel nog online aanmelden,
alsook voor de vervolgmodules wijn te Brugge ‘Degustatie Franse wijnen’ en ‘Wijn en gastronomie’ (start midden januari 2019).
De link om je online aan te melden vind je onderaan deze pagina.

Via de link hierboven kan je de infomomenten zien.
Voor de opleiding ‘Kok en kelner in 1 jaar’ of ‘Keukenverantwoordelijke in 2 jaar’  vragen we om zeker de infosessie bij te wonen, alvorens je inschrijft.

Hoe verlopen de inschrijvingen via online aanmelding?

  • Klik op één van onderstaande keuzemogelijkheden. Voor het invullen van het onlineformulier houdt u best uw rijksregisternummer en GSM-nummer bij de hand.
  • We verwerken de aanmeldingen in volgorde van ontvangst. Dag en tijdstip zijn dus bepalend voor de rangorde. Indien een cursus volzet is, werken we met wachtlijsten.
  • Alleen aanmeldingen waarvoor het digitale formulier wordt gebruikt, worden behandeld.
  • Een aanmelding betekent niet automatisch dat u bent ingeschreven. Sommige cursussen zijn immers zeer snel volzet. Uw inschrijving is pas definitief, nadat dit door ons secretariaat is  bevestigd.
  • Voor gastronomie kan u zich enkel aanmelden voor de instapcursussen: ‘algemene wijnkennis’,  ‘gasten ontvangen, van aperitief tot toetje’, ‘initiatie warme en koude keuken’ en ‘nagerechten en drooggebak’ . Voor de vervolg- en/of specialisatiecursussen gastronomie kan u via het aanmeldingsformulier info opvragen, maar niet onmiddellijk inschrijven. De reden hiervoor is dat er voorkennis vereist is. Een secretariaatsmedewerker zal u hierover  contacteren om de mogelijkheden te bespreken.
  • Wij raden u aan ook een tweede en eventueel een derde keuze op te geven. Zo maakt u meer kans om een cursus te kunnen volgen.
  • Wilt u meerdere personen inschrijven, dan dient u voor elke persoon apart een aanmeldingsformulier in te vullen met zijn/haar persoonsgegevens.
  • Wilt u samen met een andere persoon in de groep zitten, vermeld dit dan duidelijk op het einde van de aanmelding. Soms zijn er nl. meerdere groepen per lesmoment.
  • Wij proberen op onze website zo nauwkeurig mogelijk aan te duiden, welke cursussen volzet zijn. De aanmeldingen worden zo snel mogelijk verwerkt. Het kan bijgevolg wel voorkomen, dat een bepaalde cursus nog niet als volzet staat gemarkeerd op de website, maar dat de beschikbare plaatsen toch al zijn ingenomen.
  • Indien u liever langskomt, zodat u met onze medewerkers de mogelijkheden kunt bespreken, dan bent u welkom op het secretariaat tijdens onze openingsuren.

Klik hier om je aan te melden voor een cursus te BRUGGE