Info en inschrijvingen

Klik hier om verder te gaan naar inschrijvingen

Infomomenten voor cursusjaar 2018-2019:

* Infosessie opleidingen ‘Kok en kelner in 1 jaar’ + ‘Keukenverantwoordelijke in 2 jaar’
woensdag 25 april 2018 om 14.30 uur, Snaggaardstraat 15 te Brugge
Klik hier voor meer info

* Infosessie opleiding ‘Host/hostess op een toeristische bestemming’
donderdag 26 april 2018 om 19 uur, Snaggaardstraat 15 te Brugge
Klik hier voor meer info

* Infonamiddagen
zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018, telkens van 14 tot 17 uur, Snaggaardstraat 15 te Brugge

* Infoavonden Gent mode en Engels voor 50+
donderdag 23 en woensdag 29 augustus 2018, telkens van 16 tot 19 uur, Kasteellaan 435 te Gent.

Cédric Borgonjon (leerling 4HO)

Kok worden, is sinds mijn vijfde leerjaar mijn droom! Na de opendeurdag was ik zeker van mijn keuze voor Spermalie. We krijgen een heel goede begeleiding van onze leerkrachten. Het aanbod van de praktijklessen is zeer uitgebreid. Ik ben ook blij met de leerrijke lessen Frans, Engels en Duits. Er is een toffe sfeer op school!”

Brecht Beeckman (leerling 1A)

Mijn eerste kennismaking met Spermalie was zeer indrukwekkend. Hoe ik de leerlingen zag lachen, iedereen trots dat ze allemaal naar Spermalie naar school mogen gaan . Het was dan ook aftellen naar de eerste schooldag. Wat was dat super! Allemaal nieuwe jongens en meisjes,ik kon er niemand , maar na de eerste dag al direct vrienden. Het is ook super dat iedereen goed met elkaar omgaat. Van alle leerjaren en leeftijden door elkaar. Ik voel me er echt thuis.

Mevr M. Maton, mama van Axel Roegiers, prom.jaar 2013.

“Onze zoon gaat naar z’n 3de jaar Finance en Verzekeringen. Hij werd geselecteerd voor een Honours Degree. In Spermalie heeft hij geleerd om hard te werken, zelfstandig te zijn maar ook in team te functioneren.  Waarden als beleefdheid, stiptheid, verdraagzaamheid en discipline werpen nog elke dag z’n vruchten af.”

Marie Goethals De Mude (7de specialisatiejaar gastronomie)

Als meisje van 13 jaar maakte ik kennis met het internaat. Ik ontdekte er een warme tweede thuis. Straks studeer ik af, maar ik weet nu al dat ik het internaat zal missen.

Sofia Vandaele (promotiejaar 1991, 6de Hotel)

Vanuit de keuken bij mijn ouders naar Hotelschool Spermalie, het was een erg voor de hand liggende keuze ; de opleiding bood me een excellente basis om mijn keuze naar de international hotellerie verder te zetten.  Na Brussel, London en New York, ben ik nu aan de slag als General Manager voor Hilton Paris Opera.