Doelstelling

Technische kennis is onontbeerlijk voor wie als professional aan de slag wil. Je leert hoe planning, organisatie en commercieel inzicht in de diverse operationele taken te integreren. Ook de aspecten veiligheid en hygiëne in en rond de keuken worden uitvoerig behandeld. Deze lessen worden gedeeltelijk via afstandsonderwijs georganiseerd, waarbij je thuis via de computer een lesonderdeel afwerkt.

Inhoud

  • de wetgeving inzake veiligheid in het bedrijf, hygiëne en productaansprakelijkheid
  • risicoanalyse, voorraadbeheer
  • de wetgeving inzake etikettering en prijsaffichering
  • ..

Praktische info

Duur van de cursus

20 lessen tussen begin september en begin juni

Tijdstippen 2019-2020

keuze uit

maandag               18.30 u. – 22.10 u.

dinsdag                 18.30 u. – 22.10 u.

donderdag            14.30 u. – 18.10 u.

donderdag            18.30 u. – 22.10 u.

Kostprijs

inschrijvingsgeld: € 120 + cursusgeld: € 25

Module

beheer en organisatie (let wel: dit is geen bedrijfsbeheer)

Instapvoorwaarde:

minimum 1 cursus van 160 lestijden gevolgd hebben