Doelstelling

In deze cursus worden je basistechnieken verfijnd. We breiden het assortiment aan taarten en gebak uit.

Inhoud

Naast enkele klassiekers worden eigentijdse taartjes, gebak en desserts klaargemaakt met extra aandacht voor originele presentatie en smaakcombinaties. Verder leer je ook pralines, dessertkoekjes en enkele broodsoorten bereiden.

Gastronomisch voorproefje

Chocoladetaart met feuilletinebodem, Croquembouche, Valentijnsgebak, Javanais, frambozensucculent, croissants, macarons, …

Praktische info

Duur van de cursus

van begin september tot begin juni, les om de twee weken

Tijdstippen 2019-2020

keuze uit

maandag      14.30 u. – 18.10 u.

dinsdag        14.30 u. – 18.10 u.

dinsdag        18.30 u. – 22.10 u. VOLZET (inschrijven op wachtlijst is mogelijk)

donderdag    14.30 u. – 18.10 u. VOLZET (inschrijven op wachtlijst is mogelijk)

donderdag    18.30 u. – 22.10 u.

Kostprijs 2019-2020

inschrijvingsgeld: € 120 + cursusgeld: € 227

Richtlijnen i.v.m. kledij

verplicht: een koksvest met lange mouwen en een lange voorbindschort

Module

hoteldesserten

Instapvoorwaarde

geslaagd zijn voor de module ‘nagerechten’

Klik hier om verder te gaan naar inschrijvingen