21.2

Hotelschool Spermalie wint de JRE Cooking Cup 2017

De wedstrijd biedt verschillende jonge leerlingen van de hotelscholen de kans om hun talent en creativiteit te tonen aan professionele chefs die voor deze gelegenheid een jury van deskundigen verzameld hebben.

De Jeunes Restaurateurs België kozen maandag 20 februari de winnaars van de derde editie van de JRE Cooking Cup. De wedstrijd biedt verschillende jonge leerlingen van de hotelscholen de kans om hun talent en creativiteit te tonen aan professionele chefs die voor deze gelegenheid een jury van deskundigen verzameld hebben. Het is ook een gelegenheid voor de vereniging van jonge chefs om een brug te slaan voor de jongere generatie door hen te helpen zich voor te bereiden op hun professionele toekomst. Een tiental kandidaten had zich ingeschreven. Zes finalisten waren nog in de running. De jury verkoos de tandem David Danneels en Thomas Eggermont, twee leerlingen van het zevende specialisatiejaar Gastronomie van Hotelschool Spermalie in Brugge tot winnaars. Hun prijs was een ticket voor de wedstrijd ‘Young Chefs Team’, een initiatief van minister Ben Weyts en nog verschillende prijzen geschonken door de partners van de JRE zoals aankoopbonnen en fijnproeversproducten. (bron: KW 21/02/2017)