Laatste nieuwtjes

03.10

Spermalie gastheer voor de culinaire wedstrijd Prosper Montagné

Op maandag 2 oktober 2017 was het weer zo ver, vijf  Belgische finalisten dongen naar de felbegeerde titel van ‘Eerste Kok van België 2018’ en vier finalisten naar de titel van ‘Eerste Maître d’Hôtel 2018′. Zoals elk jaar vond deze wedstrijd plaats in de Hotel- en Toerismeschool Spermalie.

Lees meer

Gepost op 03.10.17
25.9

‘Wegwijs in wijn’, het nieuwe boek van Gido Van Imschoot

Meer dan twintig jaar na het geven van zijn eerste cursus ‘Wijn leren proeven’ schrijft sommelier Gido Van Imschoot, oud- technisch adviseur van onze school een omvattende gids. In drie uitgebreide hoofdstukken geeft hij een antwoord op de meest prangende vragen van wijnliefhebbers.

Lees meer

Gepost op 25.9.17
25.9

Spermalie present op Kookeet

Op zaterdag 23, zondag 24 en maandag 25 september 2017 vond aan het stationsplein van Brugge Kookeet plaats, een culinair festival waar 32 topchefs aan deelnemen.

Lees meer

Gepost op 25.9.17
24.9

Laatstejaars Spermalie op congres Food Paradise Day

Op donderdag 21 september werden al de laatstejaars studenten van de hotelscholen uitgenodigd op een congres waar heel wat grote namen uit de horecawereld kwamen spreken om zo de leerlingen te overtuigen om toch aan de slag te blijven in de horeca na hun studies. Dit congres vond plaats in het concertgebouw van Brugge voor 1300 personen.

Lees meer

Gepost op 24.9.17